Het zijn roerige tijden voor Spruitgaaf. We zijn genoodzaakt door een forse reductie van de subsidie van de gemeente Arnhem een aantal ingrijpende veranderingen door te voeren.
Zo hebben we afgelopen week afscheid moeten nemen van onze begeleiders van de koffieochtenden: Brechje en Liesbeth. Het was een mooi en bewogen afscheid. Brechje en Liesbeth hebben de afgelopen jaren veel betekend voor Spruitgaaf.

Na een prettige samenwerking van enkele jaren zijn we vorige week ook gestopt met de kinderopvang verzorgd door SKAR. We mogen voor de koffieochtenden in maart nog wel van de ruimten van SKAR gebruik maken. Daarna moeten op zoek naar een nieuwe geschikte lokatie voor zowel de kinderopvang als de koffieochtenden.

Direct na de voorjaarsvakantie zal de kinderopvang op de woensdagen in De kleine wereld (Omnibus) door Maaike Mikx worden verzorgd. Op de vrijdagen zal Mariska Klevering in de Wigwam (De Salamander) de kinderopvang verzorgen. Mariska organiseert en verzorgt voor SPA oa de Speelmorgens in Rijkerswoerd. De begeleiding van de koffieochtenden wordt op woensdagen op toerbeurt verzorgd door de ‘vrijwillige spruiten’. Op vrijdag zal Maaike de begeleiding verzorgen.

Spruitgaaf is een belangrijke en bewezen goede voorziening voor ouders met jonge kinderen. Wij zullen de komende tijd alles in het werk stellen om een goede oplossing te vinden voor zowel de
huisvesting als de invulling van een betrouwbare kinderopvang.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je de coördinator van Spruitgaaf, Maaike Mikx , mailen.

Spruitgaaf verandert