We zijn de laatste weken druk bezig geweest om een geschikte locatie te vinden voor zowel de koffieochtenden als de kinderopvang van Spruitgaaf. Deze week worden de koffieochtenden voor het laatst gehouden in de Omnibus en in de ruimtes van de SKAR in de Wigwam.

Vanaf april kunnen we met Spruitgaaf gebruikmaken van de ruimte van de peuterspeelzaal De Schatkist van SPA in de Salamander. Deze ruimte is in de ochtend door SPA zelf in gebruik, maar op woensdag- en vrijdagmiddag (van 13.30 tot 15.00 uur) kunnen Spuitgaaf-ouders en -kinderen gebruikmaken van de afzonderlijke ruimtes ‘De Schatkamer’ en ‘Het Schateiland’. Spelen zal voor de Spruitgaaf-kinderen een feest zijn in deze prachtig uitgeruste ‘peuterklassen’. Voor de allerkleinsten zijn er enkele bedjes beschikbaar.

We hopen dat ouders en kinderen ondanks dat we naar de middag verhuizen graag blijven komen naar de koffiemiddagen. We begrijpen dat dat het voor ouders met schoolgaande kinderen een lastig tijdstip is. Maar in de wijk zijn geen geschikte locaties beschikbaar op de ochtend. We blijven uiteraard met volle inzet werken aan een goed gevulde agenda met aantrekkelijke thema’s verzorgd door professionals uit de wijk.

Verder zijn we op zoek naar geschikte vrijwilligers die de kinderopvang van Spruitgaaf op zich kunnen nemen.

Voor vragen kan je altijd bellen (06-28254657) of mailen (mmikx@spa-arnhem.nl) met de coördinator van Spruitgaaf, Maaike Mikx.

Koffiemiddag in plaats van koffieochtend