De stichting Wijkinzicht is initiatiefneemster van een heel aantal projecten dat het samenleven een beetje mooier maakt. In oktober gaat een nieuw initiatief: Spruitgaaf van start. Onderstaand kun je er al wat meer over lezen. Graag nodig ik je uit om bij deze kick-off aanwezig te zijn, meer te horen over Spruitgaaf en te netwerken met diverse interessante (maatschappelijke)organisaties en ondernemers.

Wanneer: donderdag 1 oktober
Tijd: 20.00- 21.00
Waar: theaterzaal in de Omnibus, Schuytgraaf

Aanmelden: via een mail aan tineke@wijkinzicht.nl
Ik hoop dat je er donderdag avond ook bij bent

Over Spruitgaaf Snelgroeiende Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf is een initiatief rijker: Spruitgaaf. “In deze wijk worden veel baby’s geboren. Veel (aanstaande) ouders weten niet waar ze terecht kunnen met hun vragen. En het samen opgroeien is vele malen leuker en gezonder als dit met leeftijdgenootjes gebeurt. Daarom hebben we de informatievoorziening voor zwangeren en kinderen tot 4 jaar overzichtelijk gebundeld in een breed opgezet project met de toepasselijke naam Spruitgaaf.”

Informatie en ontmoeten Wekelijks en maandelijks worden er themabijeenkomsten, koffiemomenten en andere activiteiten gehouden waar (aanstaande) ouders, grootouders, opvoeders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten.” Daarnaast staat de informatie straks overzichtelijk bij elkaar op de website www.spruitgaaf.nl.

Brede samenwerking Betrokken maatschappelijke organisaties en plaatselijke ondernemers werken samen met Wijkinzicht, waardoor Spruitgaaf een zeer breed project is. De meeste specialisaties waar (aanstaande) ouders mee te maken krijgen of terecht kunnen zijn vertegenwoordigd. Van verloskundigen en het consultatiebureau tot babymassage en kindercoach.” En om kinderen in een sterk sociale context op te laten groeien, worden zij tijdens de bijeenkomsten opgevangen. Voordat ze naar school gaan kennen ouders en kinderen elkaar al.

Kick-off Spruitgaaf “Wij willen u graag kennis laten maken met Spruitgaaf. We nodigen alle Schuytgraaf bewoners, instanties en andere geïnteresseerden die met zwangerschap en het opgroeien van jonge kinderen te maken hebben uit om donderdagavond 1 oktober naar de grootse Kick-off te komen. De toegang is gratis. Samen met u zorgen we ervoor dat Spruitgaaf succesvol wordt.”

Met vriendelijke groet,
Tineke Otter

Spruitgaaf Kick-off op Donderdag 1 oktober in de Omnibus
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.