De activiteiten in Schuytgraaf worden meestal georganiseerd in :

salamander

De Salamander
Meikers 3
6846 HR Arnhem

waar?
Ingang via De Schatkist (SPA), zie logo Spruitgaaf

Spruitgaaf organiseert diverse activiteiten en bijeenkomsten.
Deze staan vermeld in de agenda van Schuytgraaf met alle informatie over de koffiemiddagen, workshops en andere bijeenkomsten en activiteiten (klik op een activiteit in de agenda voor meer informatie).

Tijdens koffiemiddagen en themabijeenkomsten krijgen jullie informatie over voorzieningen die er voor jullie zijn. Naast de verloskundigen en het consultatiebureau, naast bekende en minder bekende instellingen, zijn er talloze voorzieningen die je ondersteunen in het opgroei- en opvoedproces en ter ontspanning. Je ontvangt waardevolle tips, en deelt ervaringen uit met andere ouders.
Tijdens de koffiemiddagen kunnen de kinderen met elkaar spelen onder begeleiding van professionele kinderopvang.

Praktische tips:
De professionals die op de koffiemiddagen komen, doen dat vrijwillig. Ze bereiden het thema vaak voor. Zorg dat je op tijd bent, zodat ze ook echt op tijd kunnen starten. Houd de Facebookpagina in de gaten, hier staan de thema’s verder toegelicht.

Je kunt 5 minuten voor aanvang van de bijeenkomsten je kindje bij de opvang brengen. Het is fijn als je een flesje drinken en eventueel wat fruit meeneemt.

Op woensdag en op vrijdag organiseren we koffiemiddagen die beide om 13.30 uur starten. Alle groepen zijn bedoeld voor zwangeren en ouders met kinderen tot 4 jaar.

We vinden het belangrijk dat jouw kindje zo rustig mogelijk kan spelen (en slapen) bij de opvang. Ook vinden we het fijn als jij de gelegenheid hebt om in alle rust, ruimte en vertrouwelijkheid deel te nemen aan en te praten over het thema. Daarom starten we graag met het thema op de tijden die in de agenda zijn aangegeven. Je bent vrij om te komen, maar als je komt doe het dan op tijd.